Uutiset

Latauksessa ollut auto syttyi palamaan Nokialla

Latauksessa ollut auto syttyi palamaan Nokialla

Akkulaturissa latautumassa ollut auto syttyi palamaan myöhään maanantai-iltana ennen puoltayötä Nokialla Kennolantiellä. Kiinteistön omistaja oli havainnut palon ja suorittanut alkusammutuksen lunta apuna käyttäen. Pelastuslaitos varmisti sammutuksen ja vinssasi ajoneuvon ulos tallista. Tallissa olleet neljä muuta autoa ja rakennus eivät vahingoittuneet palossa. Alkusammutuksen suorittanut kiinteistön omistaja tarkistettiin kohteessa ensihoidon toimesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>