Uutiset

Pirkanmaalla yhdeksän uutta koronatartuntaa - koronanyrkki kokoontuu jälleen tänään

Pirkanmaalla yhdeksän uutta koronatartuntaa - koronanyrkki kokoontuu jälleen tänään

Eilen maanantaina todettiin Pirkanmaalla yhdeksän uutta koronatartuntaa eri laboratorioissa. Taysin kanssa samaan konserniin kuuluva Fimlab tutkii suurimman osan sairaanhoitopiirin koronanäytteistä ja eilen Fimlab analysoi 692 näytettä. Tämän lisäksi myös yksityiset näytteenottajat raportoivat positiiviset tulokset Taysiin.

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä eli niin sanottu koronanyrkki kokoontuu jälleen tänään tiistaina. Viikoittaisen kokouksensa jälkeen ryhmä pitää tutuksi tulleeseen tapaan tiedotustilaisuuden iltapäivällä jossa kuullaan ajankohtainen analyysi maakunnan tartuntatilanteesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>