Päivän haastattelu, Uutiset

Kerää ja skannaa -palvelu sai heti alkuun innostuneen vastaanoton Tampereen Linnainmaan Prismassa

Kerää ja skannaa -palvelu sai heti alkuun innostuneen vastaanoton Tampereen Linnainmaan Prismassa

Kerää ja skannaa -palvelu on kokeilussa vuoden loppuun asti Tampereen Linnainmaan Prismassa. Kuva: Lari Lappalainen

Tampereella Linnainmaan Prisman asiakkaat pääsivät eilen ensimmäistä kertaa ja ensimmäisinä Pirkanmaalla kokeilemaan uutta Kerää ja skannaa -palvelua. Kyseessä on asiointiaikaa säästävä käsiskanneri, jolla asiakas lukee sitä mukaa tuotteidensa viivakoodit, kun kerää niitä ostoskassiinsa myymälää kiertäessä. Palvelu sai asiakkailta innostuneen vastaanoton heti alkuun ja palvelusta kerätään nyt käyttökokemuksia jatkoa varten, sillä loppuvuodesta on tarkoitus tehdä päätöksiä jatkon suhteen. Pirkanmaan Osuuskaupan Prisma-ketjujohtaja Karlos Kotkas kertoi SUN Radion aamulähetyksessä miten palvelu käytännössä toimii ja millaista valvontaa mahdollisten väärinkäytösten suhteen suoritetaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>