Uutiset

Lumikuningatar-jääshow tuo taitoluistelun ja jääkiekon tähdet Uros Live -areenalle tammikuussa 2022

Lumikuningatar-jääshow tuo taitoluistelun ja jääkiekon tähdet Uros Live -areenalle tammikuussa 2022

H. C. Andersenin rakastettu Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa. Tampereella joulukuussa 2021 avautuva Uros Live -areena tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kaikkien aikojen suurimmalle kotimaiselle jäätuotannolle.

Lumikuningattaren roolissa nähdään taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi. Jäällä hurmaa myös Laura Lepistö, joka on Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija yksinluistelussa. Lisäksi mukana ovat jäätanssin euroopanmestarit ja moninkertaiset MM- ja EM-mitalistit Susanna Rahkamo ja Petri Kokko sekä taitoluistelun olympiaedustaja ja moninkertainen Suomen mestari Mila Kajas. Esityksen vahvan ytimen muodostaa kansainvälisesti menestynein muodostelmaluistelujoukkueemme Marigold IceUnity.

Maamme tunnetuimmista jääkiekkoilijoista ovat mukana pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, Tappara-ikoni Pekka Saravo sekä maajoukkuekapteeni ja Suomen menestyneimpiin naisjääkiekkoilijoihin lukeutuva Jenni Hiirikoski. Jäällä nähdään myös MM-kultajoukkueen ja Jokerien KHL-joukkueen kapteeni Marko Anttila.

Hankkeen tuottajat, tapahtumayhtiö Tampere-talo Oy sekä Kantelinen Company Oy, ovat koonneet jäätuotantoon nimekkäiden luistelutähtien lisäksi kansainvälistä arvostusta keränneet valosuunnittelun, ohjauksen, käsikirjoituksen ja puvustuksen ammattilaiset. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen.

Esityspäivät ovat 1.-3.1.2022. Kyseessä on koko perheelle sopiva jääshow jonka liput tulevat myyntiin maanantaina 22.2.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>