Koronavirus

Tampereen terveyspalvelujen neuvonnan ja terveysasemien puhelinlinjat ruuhkautuneet

today17.2.2021

Background
share close

Tampereen kaupungin terveyspalvelujen neuvonnan puhelin (03 10023 ja 03 5657 0023) sekä terveysasemien puhelimet ovat ruuhkautuneet. Ruuhkautuminen johtuu tällä viikolla alkaneesta yli 80-vuotiaiden koronarokotusten ajanvarauksesta.

Yli 80-vuotiaiden ei välttämättä tarvitse soittaa ruuhkaisiin numeroihin rokotusajan vuoksi, sillä kaupunki on aloittanut ikäryhmään kuuluvien kutsumisen rokotukseen. Ensimmäisenä terveysasemien työntekijät soittavat yli 90-vuotiaille ja sopivat rokotusajasta. Sen jälkeen soitoissa edetään ikävuosi kerrallaan nuorempiin. Yli 80-vuotiaille rokotuksia annetaan usean seuraavan viikon aikana, sillä rokotteet saapuvat Tampereelle pienissä erissä.

Yli 80-vuotiaiden rokotukseen ei vielä voi varata aikaa verkon kautta, mutta verkkoajanvaraus avautuu tällä viikolla.

Tampereella rokotusvuorossa ovat myös 65-69-vuotiaat erittäin voimakkaasti vaikealle koronavirustaudille altistavan taudin takia riskiryhmään kuuluvat. He voivat varata ajan soittamisen lisäksi myös verkossa. Heidän rokotukset on pystytty aloittamaan, koska Tampere sai viime viikolla erän AstraZenecan rokotetta, jota THL:n ohjeistuksen mukaisesti voidaan antaa vain alle 70-vuotiaille.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%