Koronavirus, Uutiset

Toivion koulussa Pirkkalassa koronatartunta, Valkeakoskella Roukon yhtenäiskoulussa altistuminen

Toivion koulussa Pirkkalassa koronatartunta, Valkeakoskella Roukon yhtenäiskoulussa altistuminen

Toivion koulussa Pirkkalassa on todettu koronavirustapaus, jonka seurauksena 22 henkilöä on asetettu karanteeniin. Pirkkalan kunta kertoi asiasta eilen keskiviikkona ja tartunnasta viestittiin altistuneille tiistai-iltana. Etäopetus karanteeniin määrätyille oppilaille alkoi keskiviikkona. Koulutyö jatkuu Toivion koulussa muutoin normaalisti.

Valkeakoskella Roukon yhtenäiskoulussa on puolestaan todettu korona-altistuminen. Valkeakosken kaupunki tiedotti asiasta keskiviikkona ja altistuneiden määrää kartoitettiin. Altistuneet saavat tiedon Wilma-viestillä, jossa on kerrottu karanteenin kesto ja tarkemmat karanteeniohjeet. Mikäli oppilas tai henkilökuntaan kuuluva on käyttänyt maskia ohjeistuksen mukaisesti, häntä ei katsota altistuneeksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>