Koronavirus

Toivion koulussa Pirkkalassa koronatartunta, Valkeakoskella Roukon yhtenäiskoulussa altistuminen

today18.2.2021

Background
share close

Toivion koulussa Pirkkalassa on todettu koronavirustapaus, jonka seurauksena 22 henkilöä on asetettu karanteeniin. Pirkkalan kunta kertoi asiasta eilen keskiviikkona ja tartunnasta viestittiin altistuneille tiistai-iltana. Etäopetus karanteeniin määrätyille oppilaille alkoi keskiviikkona. Koulutyö jatkuu Toivion koulussa muutoin normaalisti.

Valkeakoskella Roukon yhtenäiskoulussa on puolestaan todettu korona-altistuminen. Valkeakosken kaupunki tiedotti asiasta keskiviikkona ja altistuneiden määrää kartoitettiin. Altistuneet saavat tiedon Wilma-viestillä, jossa on kerrottu karanteenin kesto ja tarkemmat karanteeniohjeet. Mikäli oppilas tai henkilökuntaan kuuluva on käyttänyt maskia ohjeistuksen mukaisesti, häntä ei katsota altistuneeksi.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%