Koronavirus, Uutiset

Tampereella rokotetaan lisää yli 80-vuotiaita seuraavien kolmen viikon aikana - myös Lempäälään ja Vesilahteen saadaan lisää rokotteita

Tampereella rokotetaan lisää yli 80-vuotiaita seuraavien kolmen viikon aikana - myös Lempäälään ja Vesilahteen saadaan lisää rokotteita

Yli 80-vuotiaiden sekä riskiryhmään kuuluvien 65–69-vuotiaiden koronarokotukset jatkuvat Tampereella. Tällä hetkellä yli 80-vuotiaille annetaan rokotusaikoja kolmeksi viikoksi eteenpäin ja tänä aikana rokotteita saadaan arviolta 2000 rokotetta viikossa. Koronarokotusten puhelinajanvarauksessa on ollut ruuhkaa, joten tästä aamusta alkaen kaikki yli 80-vuotiaat tamperelaiset saavat varata rokotusajan myös verkossa. Kaupunki muistuttaa, että tähän ryhmään kuuluville myös soitetaan joka tapauksessa, jos itse ei ole vielä ehtinyt rokotusaikaa varaamaan. Rokotusaikojen varaamistilanteesta ja ohjeista tiedotetaan kaupungin nettisivuilla osoitteessa tampere.fi/koronarokotukset.

Lempäälä ja Vesilahti ovat myös saamassa lisää koronarokotteita, kertoo Lempäälän-Vesilahden Sanomat. Rokote-erät ovat pieniä, mutta niiden myötä molemmissa kunnissa päästään jatkamaan rokotuksia, jotka tammikuun loppupuolella tyssäsivät valtakunnallisiin saatavuusongelmiin. Lempäälään saadaan alustavan tiedon mukaan viikolla 9 lisää rokotetta. Sillä päästään rokottamaan niitä yli 80-vuotiaita kuntalaisia, jotka eivät ole saaneet vielä ensimmäistä annosta. Kunta kutsuu rokotettavat puhelimitse rokotuksiin. Pirkkalan yhteistoiminta-alueeseen kuuluvassa Vesilahdessa puolestaan saadaan jatkettua yli 75-vuotiaiden rokotuksia 26. helmikuuta alkaen.

Radio SUN ja Lempäälän-Vesilahden Sanomat ovat osa samaa Pirmediat-konsernia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>