Koronavirus

Tampereella rokotetaan lisää yli 80-vuotiaita seuraavien kolmen viikon aikana – myös Lempäälään ja Vesilahteen saadaan lisää rokotteita

today19.2.2021

Background
share close

Yli 80-vuotiaiden sekä riskiryhmään kuuluvien 65–69-vuotiaiden koronarokotukset jatkuvat Tampereella. Tällä hetkellä yli 80-vuotiaille annetaan rokotusaikoja kolmeksi viikoksi eteenpäin ja tänä aikana rokotteita saadaan arviolta 2000 rokotetta viikossa. Koronarokotusten puhelinajanvarauksessa on ollut ruuhkaa, joten tästä aamusta alkaen kaikki yli 80-vuotiaat tamperelaiset saavat varata rokotusajan myös verkossa. Kaupunki muistuttaa, että tähän ryhmään kuuluville myös soitetaan joka tapauksessa, jos itse ei ole vielä ehtinyt rokotusaikaa varaamaan. Rokotusaikojen varaamistilanteesta ja ohjeista tiedotetaan kaupungin nettisivuilla osoitteessa tampere.fi/koronarokotukset.

Lempäälä ja Vesilahti ovat myös saamassa lisää koronarokotteita, kertoo Lempäälän-Vesilahden Sanomat. Rokote-erät ovat pieniä, mutta niiden myötä molemmissa kunnissa päästään jatkamaan rokotuksia, jotka tammikuun loppupuolella tyssäsivät valtakunnallisiin saatavuusongelmiin. Lempäälään saadaan alustavan tiedon mukaan viikolla 9 lisää rokotetta. Sillä päästään rokottamaan niitä yli 80-vuotiaita kuntalaisia, jotka eivät ole saaneet vielä ensimmäistä annosta. Kunta kutsuu rokotettavat puhelimitse rokotuksiin. Pirkkalan yhteistoiminta-alueeseen kuuluvassa Vesilahdessa puolestaan saadaan jatkettua yli 75-vuotiaiden rokotuksia 26. helmikuuta alkaen.

Radio SUN ja Lempäälän-Vesilahden Sanomat ovat osa samaa Pirmediat-konsernia.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%