Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja Hämeenlinnassa tapahtuneeseen pahoinpitelyyn

Poliisi pyytää havaintoja Hämeenlinnassa tapahtuneeseen pahoinpitelyyn

Poliisi pyytää havaintoja Hämeenlinnassa perjantaina 19.2.2021 tapahtuneeseen pahoinpitelyyn. Hämeenlinnassa Turuntie 14 kohdalla tapahtui pahoinpitely perjantaina 19.2.2021 noin kello 22.40 aikaan. Kadulla kahden seurueen välille on syntynyt riitaa, jonka yhteydessä tapahtuneen väkivallan seurauksena uhrille aiheutui vakavia vammoja.

Tapahtumapaikalta poistui juosten kaksi nuorta mieshenkilöä, joista poliisi toivoo havaintoja. Toinen miehistä oli noin 175-180 cm pitkä ja hänellä oli päässä oranssi lippalakki. Toinen miehistä oli lyhempi noin 155-160 cm pitkä ja hän oli pukeutunut tummiin vaatteisiin.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumaan liittyvistä havainnoista puhelimitse 0295 437746 tai sähköpostilla pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>