Päivän haastattelu

"Ihmisillä on kova innostus lasketteluun" - Ellivuoressa ollaan valmiita koulujen hiihtolomiin

"Ihmisillä on kova innostus lasketteluun" - Ellivuoressa ollaan valmiita koulujen hiihtolomiin

Ellivuoren rinteet ovat valmiina hiihtolomalaisia varten. Kuva: Petri Kivinen

Talvi on tänä vuonna todellakin ollut talvi ja lunta riittää. Tämä on näkynyt ihmisten innostuksessa talviurheilulajeihin. Myös Sastamalassa sijaitsevassa Ellivuoren laskettelukeskuksessa on päästy todenteolla suksien päälle ja laskuhommiin. Mutta millaisilla tunnelmilla Sastamalassa lähdetään talvilomaviikoille? Ellivuori Ski Centerin toiminnanjohtaja Esa Ropponen kertoi SUN Radion aamussa Ellivuoren kuulumisia näin hiihtolomakauden alussa. Lisäksi hän valotti miten laskettelu on muuttunut lajina näiden kolmen vuosikymmenen aikana, joina hän on ollut mukana Ellivuoren toiminnassa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>