Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 11 uutta koronatartuntaa - koronanyrkki kokoontuu jälleen tänään

Pirkanmaalla 11 uutta koronatartuntaa - koronanyrkki kokoontuu jälleen tänään

Eilen maanantaina todettiin Pirkanmaalla 11 uutta koronatartuntaa eri laboratorioissa. Taysin kanssa samaan konserniin kuuluva Fimlab tutkii suurimman osan sairaanhoitopiirin koronanäytteistä ja eilen Fimlab analysoi 1047 näytettä. Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä eli niin sanottu koronanyrkki kokoontuu jälleen tänään tiistaina. Viikoittaisen kokouksensa jälkeen ryhmä pitää tutuksi tulleeseen tapaan tiedotustilaisuuden iltapäivällä jossa kuullaan ajankohtainen analyysi maakunnan tartuntatilanteesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>