Päivän haastattelu

Seiväshyppääjä Urho Kujanpää on valmis ensi viikon EM-hallikisoihin jos kutsu käy

Seiväshyppääjä Urho Kujanpää on valmis ensi viikon EM-hallikisoihin jos kutsu käy

Jyväskylässä kilpailtiin sunnuntaina yleisurheilun SM-hallikilpailut ja kisojen kovimmasta suorituksesta vastasi ehdottomasti Tampereen Pyrintöä edustava seiväshyppääjä Urho Kujanpää. 23-vuotias Ylöjärvellä syntynyt Kujanpää ponnahti seiväshypyn mestariksi uudella omalla ennätyksellään 566. Hänen aiempi ennätys koheni kymmenellä sentillä. Samalla mies nousi Suomen kaikkien aikojen hallitilastossa kolmanneksi ja teki myöskin sisäratojen parhaan suomalaistuloksen lähes 30 vuoteen. Kujanpää kertoi SUN Radion aamulähetyksessä tunnelmiaan sunnuntain kisojen jäljiltä ja ajatuksiaan EM-hallikisojen valintojen kynnyksellä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>