Uutiset

Tältä näyttää tulevaisuuden Hakametsä Sport Campus - kuuntele hankejohtajan haastattelu

Tältä näyttää tulevaisuuden Hakametsä Sport Campus - kuuntele hankejohtajan haastattelu

Havainnollistava kuva jää- ja sisäurheiluareenasta. Kuva: Peab ja YH Kodit

Hakametsä Sport Campus -alueen konsepti- ja toteutuskilpailun voittaja julkistettiin torstaina 25.2.2021. Tampereen uuden ajan liikunta- ja urheilualueen voittajakonseptin toteuttaja on Peab Oy:n ja YH Kodit Oy:n muodostama ryhmittymä. Peab ja YH Kodit jatkavat Tampereen kaupungin kumppanina alueen kehittämistä ja toteuttamista. Kilpailuun saatiin yhteensä seitsemän ehdotusta, jotka arvioi moniammatillinen työryhmä yhdessä kilpailun tuomariston kanssa.

Hankekehityspäällikkö Markus Joonas haastattelussa:

Voittajakonsepti muodostaa Hakametsä Sport Campus -alueesta uuden urheilun ja liikunnan yhteisön, joka on sulautettu valmiiseen kaupunkirakenteeseen, eri liikennemuotojen ja asuinrakennusten yhteyteen.

Kilpailun tuomariston mukaan voittajakonsepti luo kokonaisuutena parhaat edellytykset Hakametsä Sport Campus -alueen toteuttamiselle. Se mahdollistaa kattavat olosuhteet urheilulle ja liikunnalle sekä niitä tukeville palveluille ja toiminnoille.

 

 

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>