Uutiset

Tampereen Ratikan pysäkkikatokset asennetaan Hämeenkadulle - työt alkavat sunnuntaina

Tampereen Ratikan pysäkkikatokset asennetaan Hämeenkadulle - työt alkavat sunnuntaina

Tampereen uusi Hämeenkatu saa viimeisen silauksen, kun sinne asennetaan viikkojen 9 ja 10 aikana Ratikan pysäkkikatokset Tuulensuun, Keskustorin, Koskipuiston ja Rautatieaseman pysäkeille. Asennustöitä tehdään arkena.

Hämeenkadulle ei ole tulossa pysäkkikatosten asennuksesta johtuen kiertoreittejä. Työt tehdään katutilavalvonnan ohjeiden mukaan osittain ajoradalla.

Tampereen Ratikan pysäkkikatokset toimittaa ja asentaa JCDecaux Finland Oy, jolla on niihin mainosoikeus noin viidentoista vuoden sopimuskaudelle.

Tampereen Ratikan pysäkkikatoksista tulee raitiovaunujen lisäksi näkyvä osa kaupunkikuvaa. Katosten muotoilussa on huolehdittu siitä, että ne istuvat tamperelaiseen kaupunkimaisemaan. Sen lisäksi, että ne suojaavat matkustajia sateelta ja liialta paisteelta, pysäkeillä tarjotaan myös tärkeää matkustajainfoa.

Pysäkit valjastetaan osittain myös Ratikan taiteen käyttöön. Kuvataitelija Ville Andersson on suunnitellut pysäkkikatosten laseihin painatettavat kuvamateriaalit.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>