Uutiset

Tampereen Teatteri jatkaa livestriimauksia - muuten esitystoiminta katkolla 11.4 saakka

Tampereen Teatteri jatkaa livestriimauksia - muuten esitystoiminta katkolla 11.4 saakka

Suomen hallitus linjasi eilen 24. helmikuuta koronapandemian torjunnan tiukemmista toimista. Tähän pohjaten Tampereen Teatteri on päättänyt perua esityksensä 11. huhtikuuta saakka.

– Emme halua perua kevätkauden kaikkia esityksiä, sillä tahdomme katsoa kokonaistilannetta positiivisesti ja ajatella, että saamme mahdollisesti kohdata yleisömme vielä tämän kevään aikana, rajoitetusti – mutta turvallisesti, sanoo teatterinjohtaja Mikko Kanninen.

– Teatterin sisällä toiminta on ollut käynnissä koko rajoitusten ajan. Viime viikolla toimme ensi-iltaan kevätkauden ainoan ensi-iltamme, suurtuotannon Saatana saapuu Moskovaan. Livestriimaamme esityksen kolme kertaa ja ensimmäinen suora lähetys on jo 11. maaliskuuta. Nyt siitä on käynnissä striimausharjoitukset laadukkaan lähetyksen varmistamiseksi.

– Maaliskuussa alkavat syksyn näytelmien harjoitukset, ja syyskauden ensi-iltoihin valmistaudutaan jo joka osastolla. Samaan aikaan lavastamomme valmistautuu myös kesään ja rakentaa lavasteita Pyynikin kesäteatterissa ensi-iltansa saavaan Tohvelisankarin rouvaan.

Teatterin myyntipalvelu on yhteydessä peruttujen esitysten asiakkaisiin. Yhteydenotto tapahtuu sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Saatana saapuu Moskovaan -livestriimaukset järjestetään torstaina 11.3. klo 19.00, perjantaina 9.4. klo 19.00 ja keskiviikkona 14.4. klo 13.00.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>