Uutiset

Kirskaanniemen retkeilykohteessa alkaa pysäköinninvalvonta

today1.3.2021

Background
share close

Lempäälässä Kirskaanniemen retkeilykohteen läheisyydessä alkaa yksityinen pysäköinninvalvonta. Koipitaipaleentien varrella sijaitsee Birgitan polun suosittu Kirskaanniemen retkeilykohde, jossa kävijämäärä on vuoden aikana noussut yli viidenneksen. Tie on ahdas ja, varsinkin viikonloppuisin, Koipitaipaleentien varteen pysäköidyt autot ovat aiheuttaneet haittaa ja vaaratilanteita kapealla tiellä. Tästä syystä tiellä aloitetaan pysäköinninvalvonta Koipitaipaleen tiekunnan toimesta, tiedottaa Lempäälän kunta.

Yksityinen pysäköinninvalvonta käynnistyy viikon 9 aikana. Valvonnan aloittamisesta ilmoitetaan liikennemerkein. Pysäköinti Koipitaipaleentien varrella on kielletty. Kirskaanniemen retkeilijöitä varten on varattu kolme pientä pysäköintialuetta (noin 20 autolle)

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%