Uutiset

Kirskaanniemen retkeilykohteessa alkaa pysäköinninvalvonta

Kirskaanniemen retkeilykohteessa alkaa pysäköinninvalvonta

Lempäälässä Kirskaanniemen retkeilykohteen läheisyydessä alkaa yksityinen pysäköinninvalvonta. Koipitaipaleentien varrella sijaitsee Birgitan polun suosittu Kirskaanniemen retkeilykohde, jossa kävijämäärä on vuoden aikana noussut yli viidenneksen. Tie on ahdas ja, varsinkin viikonloppuisin, Koipitaipaleentien varteen pysäköidyt autot ovat aiheuttaneet haittaa ja vaaratilanteita kapealla tiellä. Tästä syystä tiellä aloitetaan pysäköinninvalvonta Koipitaipaleen tiekunnan toimesta, tiedottaa Lempäälän kunta.

Yksityinen pysäköinninvalvonta käynnistyy viikon 9 aikana. Valvonnan aloittamisesta ilmoitetaan liikennemerkein. Pysäköinti Koipitaipaleentien varrella on kielletty. Kirskaanniemen retkeilijöitä varten on varattu kolme pientä pysäköintialuetta (noin 20 autolle)

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>