Päivän haastattelu

Suvi Teräsniska tähdittää Virtain Hiekkarannan uutta juhannusfestivaalia

today2.3.2021

Background
share close
Kuva: Susanna Nordvall / Warner Music

Virroilla järjestetään tulevana kesänä uusi juhannusjuhla. Uuden Virtain Hiekkarannan Juhannus -festivaalin lisäksi Virtain Hiekkarannan lavalla järjestetään tulevana kesänä myös Virtain Hiekkarannat Goes 90’s -niminen ysärijuhla sekä nähdään Maija Vilkkumaan keikka.

Suomen kauneimpiin rantalavoihin lukeutuvalla Virtain Hiekkarannan lavalla järjestetään ensi jälleen juhannusfestivaalit, kun Virtain Hiekkarannan juhannus pärähtää käyntiin perjantaina 25.6.2021. Uuden kaksipäiväisen juhannusfestivaalin tähtinä nähdään Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvat Arttu Wiskari ja Suvi Teräsniska, lukuisista hiteistään tunnetut Dingo ja Mamba, pitkän uran tehnyt suursuosikki Meiju Suvas sekä aivan uusi rock-yhtye Joel Herttua. Virtain Hiekkarannan lava muistetaan yhä legendaarisen juhannusfestivaali Rantarockin syntymäpaikkana.

Uuden juhannusfestivaalin lisäksi Virtain Hiekkarannan lavalla juhlitaan myös ysärimusiikin sekä Maija Vilkkumaan hittien parissa tulevana kesänä. Virtain Hiekkarannat Goes 90’s järjestetään lauantaina 21.8.2021, jolloin Virtain Hiekkarannan lavalle nousee tuolloin sekä kymmenvuotisen uransa aikana kymmeniä miljoonia kuunteluita kerännyt ja isojen festareiden päälavoilla esiintynyt Portion Boys että yleisöjä jo liki 30 vuotta villinnyt Waldo’s People, jolla on julkaistuja kappaleita jo toista sataa ja listaykkösiäkin jo toistakymmentä.

Maija Vilkkumaan hiteistä päästään Virroilla nauttimaan syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Parhaillaan uransa kahdeksatta sooloalbumia valmisteleva Vilkkumaa julkaisi Satumaa-tango -jättihitin sisältäneen soolodebyyttinsä Pitkä ihana leikki vuonna 1999. Viidellä Emma-palkinnolla sekä Teosto- ja Juha Vainio -palkinoilla palkittu Maija Vilkkumaa on yksi maamme eniten albumeita myyneistä muusikoista. Satumaa-tangon lisäksi Vilkkumaan tunntetuimpia hittejä ovat mm. Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto, Totuutta ja tehtävää, Hiuksissa hiekkaa, Noinko vaikeeta se on, Prinsessa jää, Se ei olekaan niin ja Siks ku mä halusin.

Promoottori Marko Riihelä SUN Radion haastattelussa 2.3.:

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%