Koronavirus, Uutiset

Vaihto-opiskelijoiden koronarypäs nostaa päivän tilastolukemia

Vaihto-opiskelijoiden koronarypäs nostaa päivän tilastolukemia

Pirkanmaalla todettiin eilen 26 uutta koronatartuntaa. Fimlabin tutkima näytemäärä jäi pieneksi, sillä se oli ainoastaan 460 kappaletta. Nyt ilmenneistä tartunnoista suuri osa liittyy vaihto-opiskelijoiden keskuudessa levinneeseen tartuntaketjuun, jossa kaikki altistuneet on nyt asetettu karanteeniin.

Taysin erityisvastuualueella oli sairaalahoidossa koronan vuoksi eilen 29 potilasta, joista kaksi tehohoidossa. Rokotustahti on säilynyt vielä melko verkkaisena. Pirkanmaan Sairaanhoitopiirissä 6,4 % on saanut ensimmäisen rokotuksen ja prosentin verran väestöstä on saanut jo molemmat rokotteet.

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä kokoontuu jälleen tänään ja antaa iltapäivällä tietoja alueen epidemiatilanteesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>