Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 29 uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla 29 uutta koronatartuntaa

Perjantain aikana Pirkanmaalla todettiin 29 uutta koronatapausta eri laboratorioissa. Fimlab tutki maakunnan alueelta 1260 näytettä. Pirkanmaalla on tämän viikon aikana todettu tähän mennessä 148 uutta tartuntaa. Tartuntamäärät ovat nousussa, sillä koko viime viikon aikana maakunnan alueella kävi ilmi yhteensä 126 tartuntaa ja sitä edeltävällä viikolla 97 tartuntaa.

Lisäksi tänään kerrottiin että koronavirukselle on voinut altistua Valkeakoskella Panama Bar 15:ssä ke 3.3. kello 18-22 ja Tampereella Sokoksen 4. kerroksen kahvilassa la 27.2. kello 14-14.45. Taysista muistutetaan että jos olet ollut paikalla edellämainituissa paikoissa, on syytä mennä koronatestiin pienistäkin oireista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>