Uutiset

Pyynikin Distilling Companyn Korpiklaani Vodka palkittiin maailman parhaaksi

Pyynikin Distilling Companyn Korpiklaani Vodka palkittiin maailman parhaaksi

Pyynikin Distilling Companyn Korpiklaani Vodka on palkittu kansainvälisessä World Vodka Awards -kilpailussa maailman parhaaksi vodkaksi Infused & Botanical Vodka -sarjassa. Pyynikin Distilling Company on toiminut vuodesta 2019. Tamperelaistislaamo on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja.

Pyynikin Distilling Companyn valmistaa pääosin ginejä ja vodkaa. Nyt palkittu Korpiklaani Vodka on tislaamon toinen vodka. Aiemmin tislaamon tuotteita on palkittu muun muassa Saksassa Meininger's International Spirits Awards -kilpailussa, jossa Payday Craft Gin ja Lapsang Souchong Smoked Tea Gin ovat saaneet kultamitalin. Englannissa järjestettävässä The Gin Guide Awards -kilpailussa Payday Craft Gin sai The best Nordic Gin -tunnustuksen.

World Vodka Award -kilpailuun eri sarjoissa osallistui yhteensä 140 vodkaa. Infused & Botanical Vodka -sarja oli kilpailussa ensimmäistä kertaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>