Koronavirus

Pirkanmaalle kuuden hengen kokoontumisrajoitus maaliskuun loppuun saakka

today9.3.2021

Background
share close

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kiristää Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (PSHP) alueen kokoontumisrajoituksia. Kaikki yli kuuden henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty. Tämän lisäksi aluehallintovirasto velvoittaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueen toimijoita varmistamaan, että asiakkaille ja toimintaan osallistuville tarkoitetuissa tiloissa henkilöt eivät joudu keskenään lähikontaktiin. Päätös on voimassa ajalla 11.–31.3.2021 ja se koskee koko Pirkanmaan Sairaanhoitopiiriä sekä Punkalaitumen kuntaa.

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän mukaan nämä päätökset ovat välttämättömiä pandemiatilanteen hillitsemiseksi. Pirkanmaa on edelleen epidemian kiihtymisvaiheessa. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri arvioi lausunnossaan aluehallintovirastolle, että lisääntyvien tartuntamäärien voidaan olettaa vaikuttavan viiveellä terveydenhuollon kuormittumiseen myös Pirkanmaalla.

Asiantuntijoita kuultuaan aluehallintovirasto pitää tartuntataudin leviämisen estämiseksi välttämättömänä kiristää kokoontumisrajoitusta ja antaa tartuntatautilain pykälän 58 d mukainen määräys Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella ja Punkalaitumen kunnassa.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%