Koronavirus

VR asettaa maskipakon kaikkiin juniin toistaiseksi

today10.3.2021

Background
share close

VR lisää turvallisuustoimenpiteitä ja vastaa asiakkaiden toiveisiin asettamalla maskipakon toistaiseksi kaikkiin VR:n kauko- ja lähijuniin (D- ,G- ,M-, R-, T- ja Z-junat) huomisesta 11.3. alkaen. Terveydellisen esteen takia maskia ei tarvitse käyttää. Viimeisimmän asiakaskyselyn mukaan 65,5 prosenttia VR:n asiakkaista toivoo maskipakkoa juniin.

Heikentyneen koronatilanteen ja asiakkaiden toiveiden myötä VR on päättänyt ottaa käyttöön maskipakon kaikkiin juniin. VR:llä on ollut vahva maskisuositus syksystä 2020 alkaen. Maskinkäyttö vaihtelee alueittain ja parhaimmillaan jopa 90 prosenttia matkustajista käyttää junissa maskia. VR:n tavoitteena on saada kaikki ne matkustajat, joilla ei ole terveydellistä syytä käyttämään maskia junissa. Junahenkilökunta on käyttänyt maskia syksystä 2020 lähtien kaikissa kauko- ja lähijunissa.

VR lisää matkustusehtoihin maskipakon viimeistään huomisesta 11.3.2021 alkaen. Terveydelliset syyt voivat olla esteenä maskinkäytölle pienelle osalle asiakkaista. Nämä asiakkaat ovat tervetulleita junaan ja VR ei vaadi todistusta terveydellisistä esteistä. Terveydellisen syyn toteaminen henkilökunnalle riittää.

Oman seurueen käyttöön varatussa hytissä tai makuuhytissä ei tarvitse käyttää maskia. Maskia on kuitenkin käytettävä junaan noustessa ja junassa liikkuessa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%