Uutiset

UO: Ikaalisten kylpylä on myyty - avautuu uudelleen kesällä

UO: Ikaalisten kylpylä on myyty - avautuu uudelleen kesällä

Ikaalisten kylpylä on saanut uudet omistajat ja toimijat, uutisoi UutisOiva ja Aamulehti.

Kolme ikaalilaista yritystä: Ikaalisten Matkatoimisto Oy, Fincumet Group Oy ja Matti Hiekka Oy sekä varatuomari Kari J. Heiskanen ostivat kylpyläkokonaisuuden Ikaali Invest Oy:ltä sekä noin 30 hehtaaria maata niiden alueella. Kauppahinta on 910 000 euroa.

Lehtitietojen mukaan, kaupassa siirtyivät kylpylä- ja hotellirakennus Maininki, hotelli Ikaalia, niin sanottu vanha kylpylä sekä useita muita rakennuksia. Kylpylästä halutaan kehittää Pohjoismaiden mielenkiintoisin kylpylähotelli, jonka liiketoiminta alkaa mahdollisimman nopeasti, viimeistään juhannuksena, jos koronatilanne avaamisen suo.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>