Uutiset

Joukkoliikenteeseen maskipakko maanantaista alkaen

Joukkoliikenteeseen maskipakko maanantaista alkaen

Tampereen seudun joukkoliikenteessä reagoidaan heikentyneeseen koronatilanteeseen. Nysseissä astuu voimaan maskinkäyttöpakko ensi maanantaista alkaen. Maskipakko koskee 12 vuotta täyttäneitä matkustajia. Maskipakosta voivat poiketa vain matkustajat, jotka eivät terveytensä vuoksi voi käyttää maskia.

Myös Tampereen Ratikan avoimen koeliikenteen aloitusta on päätetty siirtää heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Koeliikenne alkaa huhtikuun ensimmäinen päivä, mutta matkustajia ei kuitenkaan vielä kyytiin oteta. Uusien suunnitelmien mukaan koeliikenne avataan myös matkustajille toukokuun alusta. Varsinaisen liikennöinnin on määrä alkaa 9. elokuuta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>