Uutiset

Jalkapallon Veikkausliigan kauden alku siirtyy – Tampereen Ilveksen ja FC Hakan kausi käynnistyy toukokuussa

today15.3.2021

Background
share close

Jalkapalloliigan hallitus on tänään maanantaina päättänyt yksimielisesti kauden alun siirtämisestä myöhemmäksi. Päätöksen mukaan Veikkausliigakauden 2021 uusi aloituspäivä on 24. huhtikuuta, jolloin eurocupeihin osallistuvat joukkueet pelaavat kauden avausottelunsa. Sarja jatkuu 2. toukokuuta eteenpäin kaikkien seurojen osalta, mukaan lukien Tampereen Ilves ja FC Haka. Otteluohjelmaan pyritään tekemään mahdollisimman vähän muutoksia. Vain siirtyville kierroksille haetaan uudet ajankohdat.

Samalla hallitus päätti muutoksista sarjajärjestelmään siten, että kauden päätteeksi pelattava eurolopputurnaus jää pois ohjelmasta, jotta siirretyt ottelut saadaan mahtumaan otteluohjelmaan mukaan. Runkosarjan pelaamista jatketaan 26.9. saakka ja sen jälkeen kausi päättyy viime kauden tapaan loppusarjoihin..

– Tämä on paras ratkaisu tässä tilanteessa, kun haluamme mennä terveys ja hyvinvointi edellä ja taata kaikin tavoin yleisölle ja joukkueille turvalliset tapahtumat viime vuoden tapaan. Haluamme pelata mahdollisimman täysimääräisen sarjan, mikä on sekä seuroille että faneille tärkeää, Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen kertoo.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%