Uutiset

Ylöjärvellä voi jatkossa kouluttautua ja työllistyä lähihoitajaksi Ylöjärven kaupungille

Ylöjärvellä voi jatkossa kouluttautua ja työllistyä lähihoitajaksi Ylöjärven kaupungille

Ylöjärvellä starttaa toukokuussa uudenlainen työvoimakoulutus, jossa voi suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja) ja työllistyä valmistumisen jälkeen ikäihmisten hoitotyöhön Ylöjärven kaupungille. Koulutus on työssäoppimispainotteinen ja koulutuksen aikaiset työssäoppimisjaksot tehdään Ylöjärven kaupungin ikäihmisten asumispalveluissa ja kotihoidossa. Työvoimakoulutuksessa ovat mukana Tiuravuoren palvelukeskuksen asumisyksiköt (Tiurala, Tarupirtti, Perttelintupa, lyhytaikaisyksikkö ml. Pehtoori) sekä kaupungin kotihoito.

Koulutukseen voi hakea osoitteessa osoitteessa www. te-palvelut.fi (koulutusnumero 698455). Haku päättyy 15.4.2021.  Koulutus alkaa tutustumisjaksolla 17.5.–31.5.2021, lähihoitajakoulutus 1.6.2021–20.9.2022.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>