Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Taija Holm avaa uutuuskirjassaan omaa työtänsä ja uraansa

Taija Holm avaa uutuuskirjassaan omaa työtänsä ja uraansa

Ylöjärveläinen Taija Holm jos kuka tuntee tarkasti suomalaisen musiikkibisneksen. Viihdealan pr-, tiedotus-, management- sekä kiertue- ja tapahtumatuotannon ammattilainen ja ProPromotion Oy:n perustaja joutui itselleen outoon tilanteeseen, kun koronapandemia sulki suomalaisen yhteiskunnan vuosi sitten. Monen touhun nainen tarttui kirjoitustyöhön ja teki juuri ilmestyneen kirjan Loppuunmyyty! - Musiikkibisneksen muutoksen virrassa 2000-2020. Holm avaa ammattiaan ja kirjaansa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>