Uutiset

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki

today17.3.2021

Background
share close

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki T-Median tekemän Vetovoima & Vaikutus -tutkimuksen mukaan. Tutkimus tehtiin marras–joulukuussa ja siihen osallistui 15–65-vuotiaita suomalaisia henkilöitä lähes 1700. Tutkimuksessa selvitettiin Suomen kymmenen suurimman kaupungin vetovoimaa erityisesti mahdollisten asukkaiden joukossa. Tutkimusmallissa kaupungin saama vetovoimapistemäärä muodostuu kuuden eri osa-alueen keskiarvona. Osa-alueet ovat elinvoima, yhteisö, ympäristö, sijainti, palvelut ja kustannusrakenne.

Tampere erottuu edukseen kymmenen suurimman kaupungin joukossa: se on ykkönen sekä vetovoimassa että maineessa. Tutkimuksen mukaan Tampere on malliesimerkki kaupungista, jossa on tehty pitkään työtä kaupungin vetovoiman ja maineen eri osatekijöiden suhteen. Kaupunki saa ainoana kaupunkina erinomaisen arvosanan elinvoiman osa-alueesta, jossa on kyse kasvavasta talousalueesta, jolla yritykset voivat hyvin.

Tampereen jälkeen toiseksi sijoittui Kuopio ja kolmannen sijan nappasi Jyväskylä.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%