Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Alueiden kosto pakotti Arto Satosen tarttumaan kynään

Alueiden kosto pakotti Arto Satosen tarttumaan kynään

Sastamalainen konkarikansanedustaja Arto Satonen (kok.) on kirjoittanut kirjan, jossa hän avaa alueiden kosto -ilmiötä. Kirja on ollut lukijoiden käsissä muutaman viikon ajan, ja sen sanoma on saanut ihmiset pohtimaan asiaa, joka tuotti esimerkiksi Ranskassa keltaliivit. Satonen nostaa keskiöön maamme 57 seutukaupunkia, joissa hänen mielestään itää alueiden kosto. Satonen sanoo, että perinteisten puolueiden olisi korkea aika toimia ja luoda 2020-luvun aluepolitiikkaa, joka ei olisi ryvettynyttä tai poliittisesti värjäytynyttä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>