Uutiset

Päihtynyt kuljettaja pakeni poliisia Tampereella – poliisi joutui kiilaamaan kaiteeseen ja rikkomaan ikkunan

today23.3.2021

Background
share close

Sisä-Suomen poliisi kertoo, että poliisi on kohdannut liikenteessä useita päihtyneitä autoilijoita viikon sisällä. Mm. viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisi sai Hätäkeskukselta ilmoituksen epäillystä päihtyneestä kuljettajasta Tampereella.

Partio tavoitti ajoneuvon Helsinkiin johtavalla rampilla. Partio kytki hälytysvilkut ja pysäytysvalon päälle ajoneuvon jatkaessa kohti etelää. Partio seurasi ajoneuvoa moottoritiellä käyttäen 150-196km/h nopeutta nopeusrajoituksen ollessa 100km/h. Poliisi sai ajoneuvon hidastamaan nopeutta ja ohjasi pakenevan ajoneuvon Turkuun menevälle rampille. Ajoneuvo pysähtyi vasta, kun poliisiauto ajoi ajoneuvon kiinni kaiteeseen.

Poliisi joutui rikkomaan kuljettajan puolen etuikkunan kuljettajan vastustaessa poliisin toimintaa ja hänet jouduttiin raudoittamaan. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeää rattijuopumusta osoittavan lukeman, eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamisen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja virkamiehen vastustamiseen.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%