Uutiset

Tampereella vietetään hiljainen hetki koronapandemian uhrien muistoksi 24.3. klo 13

Tampereella vietetään hiljainen hetki koronapandemian uhrien muistoksi 24.3. klo 13

Tampereen, Helsingin, Espoon, Vantaan, Turun ja Oulun kaupungit osallistuvat yhdessä muiden eurooppalaisten kaupunkien kanssa minuutin hiljaiseen hetkeen vuosi sitten alkaneen koronapandemian uhrien muistoksi. Yhteistä muistohetkeä vietetään keskiviikkona 24. maaliskuuta kello 13 Suomen aikaa. Aloite hiljaiseen hetkeen on tullut Eurocities -kaupunkiverkostolta, jonka jäseniä kaupungit ovat.

Suomessa Covid-19-tautiin on menehtynyt tähän mennessä 822 henkilöä ja Euroopassa kuolonuhreja on yhteensä lähes 900 000. Pandemia on vaikuttanut lähes kaikkien elämään ja meillä on monta syytä antaa tunnustusta toisillemme ja itsellemme kuluneesta vuodesta

Hiljaiseen hetkeen kukin osallistuu omissa oloissaan tai seuraamalla Eurocitiesin lähettämää livestriimiä.

Eurocities on 198 eurooppalaisen kaupungin verkosto 38 maasta, ja se edustaa 130 miljoonaa ihmistä. Hiljainen hetki koronan uhreille -livestriimi Suora lähetys Youtubessa keskiviikkona 24. maaliskuuta klo 13.00.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>