Uutiset

MTV: Tapparan karanteenimääräysten rikkomisesta tehty rikosilmoituksia

today24.3.2021

Background
share close
Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi.

MTV urheilu uutisoi, että Tapparan koronakaranteenimääräysten rikkomisesta on tehty kaksi rikosilmoitusta.

Ilta-Sanomat uutisoi tiistaina 23.3., että kaksi Tapparan U20-joukkuueen pelaajaa oli päästetty harjoittelemaan Haka 3 -harjoitushalliin, vaikka kyseiset pelaajat oli tartuntatautiviranomainen määrännyt karanteeniin. Tapaus oli Ilta-Sanomien mukaan selvinnyt, kun hallin kenttämies oli havainnut pelaajat hallissa maanantaina 22.3. Lehden haastatteleman tartuntatautilääkärin mukaan tapauksessa on rikottu tartuntatautilakia.

Tappara julkaisi asiasta tiedotteen tiistai-iltana tapauksen tultua julki. Seuran toimitusjohtaja Mika Aro kommentoi tiedotteessa, että ”Eilen maanantaina 22.3. tehtiin kuitenkin paha virhe, kun kahdelle U20-joukkueen oireettomalle koronapositiiviselle pelaajalle oli annettu mahdollisuus käydä luistelemassa tyhjässä Haka3 -jäähallissa. Urheilujohto oli tutkinut asiaa ja katsonut, että turvallisin tapa harjoitella jollain tavalla olisi tyhjän harjoitushallin käyttö. Paikalla oli kaksi pelaajaa luistelemassa, yksi pelaaja kummassakin päässä, ilman valmennusta. Myöskään pukukoppeja ei käytetty. Tämä käytäntö oli kuitenkin vastoin karanteeni- ja eristysmääräyksiä, mikä myös ymmärrettiin nopeasti harjoitusten jälkeen. Kyseisiä harjoituksia ei tämän jälkeen ole enää tapahtunut, eikä tapahdu. Altistumisia ei tietääksemme tilanteessa onneksi ole tapahtunut. Urheilujohtaja Jukka Rautakorpi on ottanut täyden vastuun tapahtumista ja tehdyistä päätöksistä. Tapparan toimitusjohtaja tai hallitus ei ole ollut tietoinen näistä harjoituksista. Toimitusjohtaja kuitenkin aina viime kädessä kantaa vastuun yrityksen teoista.”

Lue koko tiedote Tapparan kotisivulta.

 

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%