Uutiset

Rongankatua uudistetaan, pyöräilijöiden olosuhteet paranevat Tampereella

Rongankatua uudistetaan, pyöräilijöiden olosuhteet paranevat Tampereella

Tampereen kaupunki jatkaa pyöräilijöiden olosuhteiden kehittämistä ja itä-länsi-suuntaiselle pääväylälle tehdään parannuksia Rongankadun osalta. Rongankadun nykyinen lehmuskuja kunnostetaan neljä metriä leveäksi kaksisuuntaiseksi pyörätieksi.

Pyöräilyn pääreitti tulee keskustasta Patosillan kautta ja jatkuu kohti Tammelaa alikulkutunnelin kautta. Uusimisen yhteydessä tehdään myös joukkoliikenteen tarvitsemat ajantasauspysäkit ja mahdollistetaan liikennöinti Rongankadun kautta.

Muita Rongankadun kehittämisen tavoitteita ovat olleet muun muassa oleskelumahdollisuuksien ja viihtyvyyden parantaminen, lyhytaikaisen pysäköinnin mahdollistaminen, rankkasateiden aiheuttamien ongelmien vähentäminen tai poistaminen sekä hulevesien hallinnan kehittäminen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>