Uutiset

Ti-Ti Nallen kotia ei löytynyt Hämeenkyröstä

Ti-Ti Nallen kotia ei löytynyt Hämeenkyröstä

Riitta Korpelan Ti-Ti Nalle ei löytänyt vielä uutta kotia

Hämeenkyrön Koskilinnaan kaavailtu Ti-Ti Nallen muutto on kariutunut. Osapuolten näkemykset vuokrattavan tilan kunnosta ja tilantarpeesta eivät käyneet yksiin ja näin jo viime lokakuussa hyväksytty esisopimus on purkautunut.

Osassa Koskilinnan tiloja on jo aiemmin todettu kosteusvaurioita ja rakennuksen korjaamiseen oli varattu kunnan talousarviossa 300 000 euron määräraha. Sisäilmaongelmista kärsivää osaa rakennusta, missä aiemmin toimi päiväkoti, ei kuitenkaan ollut Hämeenkyrön kunnan mukaan edes tarjottu Ti-Ti Nallen toimintaan.

Suunnitelmat muuttuivat alkuperäisistä matkan varrella siten, että alueelle kaavailtiin perhekulttuurikeskusta, jonka tilantarpeesta oli muodostumassa huomattavasti pelkkää Ti-Ti Nalle -toimintaa suurempi.

Hämeenkyrön kunta aikoo jatkaa selvitystä Koskilinnan kunnostustarpeesta.

Ti-Ti Nallen muuton peruuntumisesta kertoi ensimmäisenä UutisOiva.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>