Uutiset

Terveystalo purki yhteistyösopimuksensa Tapparan kanssa

Terveystalo purki yhteistyösopimuksensa Tapparan kanssa

Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi otti vastuun seuran rikkomuksesta.

Jääkiekon Liigassa kuudentena oleva Tappara on joutunut viime päivinä myrskyn silmään pelien ulkopuolisten asioiden vuoksi. Seuran yhteistyökumppaneihin lukeutunut Terveystalo tiedottaa päätöksestään purkaa sen ja Tapparan välinen yhteistyösopimus:

"Terveystalon tehtävänä on taistella terveemmän elämän puolesta. Samaa pyrkimystä edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme. Tapparan toiminta koronapositiivisten nuorten harjoittelun mahdollistamiseksi on ollut paitsi tartuntalain vastaista, myös ristiriidassa Terveystalon arvojen ja tavoitteiden kanssa.

Olemme käyneet seuran kanssa keskusteluja tapahtuneesta ja päätyneet harkinnan jälkeen purkamaan päättymässä olleen yhteistyösopimuksen etuajassa sopimusrikkomuksen vuoksi. Kaupallisen yhteistyön päättämisestä huolimatta Terveystalo on valmis neuvottelemaan Tapparan kanssa tarpeellisista järjestelyistä seuralle välttämättömien lääkäripalveluiden tarjoamiseksi kuluvan Liiga-kauden loppuun".

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>