Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

"Heittäydyn helposti uusiin ja hulluihinkin projekteihin mukaan" - Marko Maunuksela vieraana Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

"Heittäydyn helposti uusiin ja hulluihinkin projekteihin mukaan" - Marko Maunuksela vieraana Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

Kuva: Tom Lahti / FoTom Photography

Monista musikaalirooleistaankin tunnettu vuoden 2010 tangokuningas Marko Maunuksela oli Pasi Vainionperän vieraana Vaihde Vapaalle -ohjelmassa perjantaina 26. maaliskuuta. Ohjelmassa käytiin läpi Maunukselan uran eri vaiheita aina harrastajateattereista isommille lavoille, tanssipaikkojen suosikiksi sekä koko kansan radioääneksi.

Tiesitkö että Maunuksela oli 2000-luvun alkupuolella mukana Atso Almilan johtamassa ja Neil Harwickin ohjaamassa Ilmajoen Musiikkijuhlien oopperassa Pohjanmaan kautta? Entä tiesitkö että Maunuksela on sanoittanut Marko ja Jukka -duon helmikuussa julkaistun kappaleen Oikeita töitä?

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>