Uutiset

Ahlman panostaa yhä laajempaan pelialan koulutukseen

today29.3.2021

Background
share close
Ahlmanilla voi vuoden aikana opiskella peliohjelmointia, visuaalista pelisuunnittelua, esport:ia tai streamaamista. Uutuutena opiskelija voi opiskella pelialaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnossa. Kuva: Jenni Jussila.

Ahlmanin pelialan koulutustarjonta kasvaa entisestään. Ahlman tarjoaa uutena pelialan koulutusvaihtoehtona media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa, joka painottuu pelinkehitykseen ja peligrafiikan opetteluun. Opintojen aikana opiskelijoille opetetaan perusteet pelinkehityksestä ja sen eri vaiheista. Opiskelijalla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista, joten opiskelija voi aloittaa aloittelijatasolta ja tyhjältä pöydältä, kuten kaikissa Ahlmanin pelialan koulutuksissa.

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon lisäksi Ahlman tarjoaa uutena koulutusvaihtoehtona myös suomen ensimmäistä Streaming-linjaa. Streaming-linjalla keskitytään nykyaikaiseen mediatuotantoon, sisällöntuottamiseen, kaupallistamiseen sekä streamaajan ja tubettajan taitoihin. Ahlman tekee yhteistyötä suomen tunnetuimpien streamaajien kanssa, jotka vierailevat vuoden aikana linjalla ja kertovat omasta työstään.

Pelialan koulutuksen edelläkävijä Ahlmanin opiskelijat voivat opiskella pelisuunnittelua, peligrafiikkaa, peliohjelmointia, kilpapelaamista, streamaamista tai jatkossa suorittamaan myös ammatillisen tutkinnon media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon kautta.

 

 

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%