Uutiset

Ahlman panostaa yhä laajempaan pelialan koulutukseen

Ahlman panostaa yhä laajempaan pelialan koulutukseen

Ahlmanilla voi vuoden aikana opiskella peliohjelmointia, visuaalista pelisuunnittelua, esport:ia tai streamaamista. Uutuutena opiskelija voi opiskella pelialaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnossa. Kuva: Jenni Jussila.

Ahlmanin pelialan koulutustarjonta kasvaa entisestään. Ahlman tarjoaa uutena pelialan koulutusvaihtoehtona media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa, joka painottuu pelinkehitykseen ja peligrafiikan opetteluun. Opintojen aikana opiskelijoille opetetaan perusteet pelinkehityksestä ja sen eri vaiheista. Opiskelijalla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista, joten opiskelija voi aloittaa aloittelijatasolta ja tyhjältä pöydältä, kuten kaikissa Ahlmanin pelialan koulutuksissa.

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon lisäksi Ahlman tarjoaa uutena koulutusvaihtoehtona myös suomen ensimmäistä Streaming-linjaa. Streaming-linjalla keskitytään nykyaikaiseen mediatuotantoon, sisällöntuottamiseen, kaupallistamiseen sekä streamaajan ja tubettajan taitoihin. Ahlman tekee yhteistyötä suomen tunnetuimpien streamaajien kanssa, jotka vierailevat vuoden aikana linjalla ja kertovat omasta työstään.

Pelialan koulutuksen edelläkävijä Ahlmanin opiskelijat voivat opiskella pelisuunnittelua, peligrafiikkaa, peliohjelmointia, kilpapelaamista, streamaamista tai jatkossa suorittamaan myös ammatillisen tutkinnon media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon kautta.

 

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>