Uutiset

Nokialla lisätään rengastuotantoa, 70 uutta työpaikkaa

Nokialla lisätään rengastuotantoa, 70 uutta työpaikkaa

Nokian Renkaat nostaa henkilöautonrenkaiden tuotantokapasiteettiaan Nokialla noin 30 prosenttia siirtymällä tuotannossa neljään työvuoroon. Kapasiteetin lisäyksen myötä Nokialle palkataan noin 70 uutta henkilöä henkilöautonrenkaiden tuotantotehtäviin.

Rekrytoinnit alkavat heti ja ne toteutetaan Nordic Henkilöstöpalvelujen kautta. Neljään vuoroon siirrytään viimeistään elokuun 2021 alussa. Henkilöautonrenkaiden tuotantoa koskevaa joustavaa työaikasopimusta vuodelle 2021 on muutettu yhteistyössä henkilöstön edustajien kanssa siten, että sopimusta on jatkettu vuoden 2022 loppuun asti. Sopimus takaa työsuhdeturvan, jonka mukaan sopimuksen voimassaoloaikana ei tehdä lomautuksia eikä irtisanomisia tuotannollisista tai taloudellisista syistä.

"Rengaskysyntä päämarkkinoillamme on kasvanut viime vuoden lopun ja alkuvuoden aikana. Jatkamme Nokian-tehtaan kehittämistä, nostamme kapasiteettia ja lisäämme henkilöstöä henkilöautonrenkaiden tuotantoon. Näillä toimilla haluamme varmistaa uusien menestystuotteidemme saatavuuden. Olen erittäin tyytyväinen, että voimme tehdä näin positiivisia ratkaisuja henkilöstömme ja asiakkaidemme hyväksi," johtaja Manu Salmi sanoo.

Henkilöautonrenkaiden tuotannossa Nokialla työskennellään nykyään pääosin kolmessa vuorossa viitenä arkipäivänä viikossa. Jatkossa tehtaalla työskennellään neljässä vuorossa kuutena arkipäivänä viikossa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>