Uutiset

Viikinsaaren kesäteatteri tarjoaa ohjelmaa lapsille ja aikuisille

Viikinsaaren kesäteatteri tarjoaa ohjelmaa lapsille ja aikuisille

Viikinsaaren kesäteatterin tulevan kauden ohjelmistosta löytyy nähtävää niin lapsiperheille kuin aikuisille katsojille.

Perheen pienimpien katsojien riemuksi lavalla nähdään Viiru ja Pesonen, joka toteutetaan yhteistyössä Teatteri Hevosenkengän kanssa. Ukko Pesonen asuu yksin maatilallaan, kunnes Viiru-kissa saapuu ukon elämään ja siitä alkaa kahden erottamattoman kaveruksen riemukkaat seikkailut. Viiru ja Pesonen käsittelee rakastettujen hahmojen kautta tärkeitä ja ajankohtaisia teemoja, yksinäisyyttä ja ystävyyttä.

Näytelmän on ohjannut ja dramatisoinut Olka Horila ja rooleissa nähdään Krista Putkonen-Örn ja Antero Nieminen. Viirun ja Pesosen esitykset alkavat 4.7.21.

Lastenesityksen lisäksi teatterissa nähdään peräti kaksi aikuisille suunnattua esitystä. Lars von Trierin ja Jack McNamaranin käsikirjoittama Pomo on yritysmaailmaan sijoittuva moderni komedia, jota ei olla nähty vielä koskaan Suomen kesäteatterilavoilla. Näytelmä kertoo it-firmasta, jossa johtaja pakoilee vastuuta yrityskauppojen lähestyessä. Syntipukiksi hän palkkaa näyttelijän esittämään itseään eli pomoa... ja ongelmavyyhti on valmis. Päärooleissa taituroivat Ilkka Heiskanen ja Antti Peltola. Ensi-ilta on 3.7.21.

Toisena aikuisten esityksenä ohjelmistossa jatkaa Hanno Eskolan ohjaama musiikkikomedia Tulitikkuja Lainaamassa. Kesän 2021 uusinta tuo sovitukseen uusia kujeita ja meno sen kun kiihtyy. Musiikista vastaa kolmen hengen big band ja päärooleissa nähdään Turkka Mastomäki ja Jarkko Tiainen. Uusinta ensi-ilta kesäkuussa.

Viikinsaaren kesäteatteri toimii vastuullisesti ja seuraa viranomaisten tiedotteita esitysrajoituksista aktiivisesti. Lippuja tulee myyntiin aluksi turvavälit huomioiden vain rajallinen määrä. Aikuisten esitysten osalta lipunmyynti alkaa 1.4.21.

Viirun ja Pesosen lipunmyynti käynnistyy 7.4.21.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>