Uutiset

Anne Heusala valittiin Mänttä-Vilppulan uudeksi kaupunginjohtajaksi

Anne Heusala valittiin Mänttä-Vilppulan uudeksi kaupunginjohtajaksi

Tänä kesänä Pirkanmaahan liittyvän Kuhmoisten kunnanjohtaja Anne Heusala työskentelee myös Pirkanmaan muutoshallinnossa. Hän on projektipäällikkö, joka vastaa kuntalaisten, maakuntalaisten, osallistumiseen liittyvistä asioista. – Kuhmoisten kunta on myönteinen esimerkki uudistus- ja muutosmyönteisyydestään, hän herättelee.

Anne Heusala on valittu Mänttä-Vilppulan uudeksi kaupunginjohtajaksi eilen maanantai-iltana kaupunginvaltuuston kokouksessa suoritetussa virkavaalissa. Kangasalla syntynyt Heusala on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja hän on toiminut Kuhmoisten kunnanjohtajana vuodesta 2007 lähtien. Kunnanjohtajan työn ohessa Heusala toimi puolentoista vuoden ajan Pirkanmaan liiton osa-aikaisena projektipäällikkönä ja kehitti kuntalaisten osallistamisen mallinnuksia. Heusala valittiin Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtajaksi toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>