Uutiset

Lempäälän kunta ylsi hyvään tulokseen

today30.3.2021

Background
share close
Heidi Rämön johtama Lempäälän kunta ylsi jälleen positiiviseen tulokseen (kuva: Matti Pulkkinen).

Lempäälän kunnan tilivuosi 2020 päätyi ylijäämäiseksi 6,6 miljoonaa euroa. Valtion tekemien toimien vaikutus tulokseen on 4,7 M€. Tämän lisäksi merkittävässä roolissa ovat olleet Lempäälän omat nopeat ja ennakoivat toimet kokonaistalouden tilanteen hahmottamiseksi sekä välttämättömien palveluiden turvaamiseksi.

Lempäälän väestönkasvu jatkuu yhä Tampereen kaupunkiseudun kuntien kärkikolmikossa. Väkiluvun ennakkotieto vuoden vaihteesta on 23 822 eli nettokasvu on +299 asukasta, +1,3 %. Jotta kuntastrategian mukainen väestönkasvu jatkuu, aikoo Lempäälä jatkossakin kehittää elinvoimaisuuttaan ja palvelukykyään.

Koronapandemia haastoi myös Lempäälää, mutta kunnan koronatoimet onnistuivat hyvin. Palvelut siirtyivät verkkoon ja erilaisiin etätoteutuksiin tutustuttiin vauhdilla. Ainoana kehyskuntana Lempäälä ei myöskään lomauttanut henkilöstöään koronatilanteen vuoksi. Myös päätöksentekijät toimivat nopeasti ja kuntalaisten parhaaksi mm. myöntämällä tukea kunnan vuokralaisina toimiville yrityksille ja yhteisöille.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%