Autot ja liikenne, Päivän haastattelu

Suomalaiset antavat aiempaa useammin ammattilaisten hoitaa renkaanvaihdon

Suomalaiset antavat aiempaa useammin ammattilaisten hoitaa renkaanvaihdon

Kevät ja syksy ovat erityisen vilkasta aikaa rengaskaupoilla ja nyt ilmojen lämmettyä sesonki alkaa olla jälleen kuumimmillaan kun autoihin vaihdetaan kesärenkaat. Tyypillisesti suomalaiset ovat itse vaihtaneet autojensa renkaat mutta koko ajan enenevässä määrin on lisääntynyt se, että annetaan ammatilaisten hoitaa renkaiden vaihto keväisin ja syksyisin. Millaisia kesärenkaita nykyään on tarjolla ja miten sähkö- sekä hybridiautojen lisääntyminen on näkynyt rengaskaupassa? Muun muassa näihin kysymyksiin vastasi Vianorin kuluttajakaupan johtaja Vesa Laitinen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>