Uutiset

Suomen villasukkapääkaupunki yhteistyöhön maan ainoan villasukkatehtaan kanssa

today30.3.2021

Background
share close

Oriveden kaupunki ja Helsingin Villasukkatehdas ovat solmineet yhteistyö- ja kumppanuussopimuksen. Yhteistyöllä tavoitellaan valtakunnallista ja kansainvälistä näkyvyyttä.

Tammikuussa Suomen Villasukkapääkaupungiksi julistautunut Orivesi haluaa viestiä villasukkapääkaupungin statuksella pikkukaupungin leppoisasta, lämpöisestä ja mutkattomasta ilmapiiristä sekä tuoda lisänäkyvyyttä Villasukkajuoksun SM-kilpailuille.

Helsingin Villasukkatehtaan patruuna Jukka-Pekka Kumpulainen tervehtii ilolla Oriveden Villasukkapääkaupunki-statusta ja ehdotti yhteistyötä Oriveden kanssa.

– Suomen ainoana villasukkatehtaana meidän oli luontevaa lähteä mukaan kehittämään Villasukkajuoksun SM-kisoja. Kannatamme täysin samoja arvoja ja halusimme ehdottomasti olla mukana hyvän mielen tapahtumassa, jonka ideana on ulkona liikkuminen, hauskuus ja rentous.

Helsingin Villasukkatehdas Oy on Suomen ainoa perinteinen villasukkatehdas. Villasukkatehtaan villa on eettisesti tuotettua ja suurimmaksi osaksi peräisin Uudesta-Seelannista. Kymmenesosa villasta on suomenlampaan villaa.

Villasukkajuoksu ja Orivedellä järjestettävät Villasukkajuoksun SM-kilpailut ovat saaneet kuluvana talvena paljon näkyvyyttä ulkomaita myöten.

Oriveden kaupungin ja Helsingin Villasukkatehtaan yhteistyössä on tarkoitus kehittää Villasukkajuoksun SM-kilpailuja, tuottaa yhteistä viestintää ja markkinointia sekä villasukkien ympärille rakennettuja tapahtumia.

Yhteistyösopimus liittyy Oriveden kaupungilla käynnissä olevaan Orivesi – Suomen Villasukkapääkaupunki -hankkeeseen. Markkinointibrändin rakentamisessa on tarkoitus hyödyntää uusia kumppanuuksia ja uudenlaisia markkinointikeinoja. Hankkeen päärahoittaja on EU:n Maaseuturahasto.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%