Uutiset

Ylöjärven tulos plussalle

Ylöjärven tulos plussalle

Ylöjärven kaupungin vuoden 2020 tilinpäätös muodostui positiiviseksi 6,5 miljoonaa euroa. Merkittävä apu tuloksen nousussa plussan puolelle oli valtion koronatuet, sillä verotulotavoitteet eivät täyttyneet. Nekin toteutuivat silti synkimpiä ennusteita parempina.

Ylöjärven kaupungin lainamäärä pieneni 85,4 miljoonasta eurosta 82,2 miljoonaan euroon. Asukasta kohti laskettu lainamäärä pieneni 103 eurolla, ollen nyt 2 464 euroa. Lainamäärän hallinta on ollut Ylöjärven kaupungin pidemmän aikavälin strateginen tavoite.

Ylöjärven kaupunginhallitus allekirjoitti tilinpäätöksen kokouksessaan 29.3.2021. Kaupunginhallitus lähetti tilinpäätöksen edelleen tilintarkastajien, tarkastuslautakunnan ja kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>