Uutiset

Kaksi menehtyi ja kaksi loukkaantui vakavasti henkilöauton ja raskaan ajoneuvon yhteentörmäyksessä

Kaksi menehtyi ja kaksi loukkaantui vakavasti henkilöauton ja raskaan ajoneuvon yhteentörmäyksessä

Poliisi sai ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Valtatie  9:llä Tampereen Olkahisissa torstaina 1.4. hieman ennen kello kolmea iltapäivällä. Onnettomuudessa oli osallisena henkilöauto ja raskas ajoneuvo.  Onnettomuuden seurauksena henkilöautossa olleista neljästä henkilöstä kaksi menehtyi ja kaksi loukkaantui vakavasti. Poliisi selvittää onnettomuuteen liittyviä seikkoja ja tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan perjantaina 2.4.

Poliisi sai ilmoituksen samoihin aikoihin myös toisesta liikenneonnettomuudesta niin ikään Valtatie 9:llä muutaman kilometrin päässä edellisestä. Onnettomuudessa osallisena oli kaksi henkilöautoa ja moottoripyörä. Tässä onnettomuudessa osallisena olleet kolme henkilöä loukkaantuivat lievemmin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>