Uutiset

Valtatiellä 9 välillä Olkahinen-Tarastenjärvi vakava liikenneonnettomuus - tie suljettu liikenteeltä

Valtatiellä 9 välillä Olkahinen-Tarastenjärvi vakava liikenneonnettomuus - tie suljettu liikenteeltä

klo 16:47: Tampereella 9-tiellä on tapahtunut kaksi vakavaa liikenneonnettomuutta, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos. Klo. 14:50 tapahtuneessa onnettomuudessa oli osallisena rekka ja kaksi henkilöautoa. Kello 15:35 tapahtuneessa onnettomuudessa osallisena oli kaksi henkilöautoa ja moottoripyörä. Molemmissa onnettomuuksissa on loukkaantunut useita ihmisiä vakavasti ja tieosuus on edelleen suljettuna arviolta 17:30 asti. Pelastuslaitos ja poliisi ohjaavat liikennettä kiertotielle Kangasalan kautta.

 

Valtatiellä 9 välillä Olkahinen-Tarastenjärvi on sattunut vakava liikenneonnettomuus, tiedottaa Pirkanmaan pelastuslaitos. Onnettomuus sattui hieman ennen klo 15.  Onnettomuuden raivaustyöt ovat käynnissä ja valtatie on suljettu liikenteeltä ainakin arviolta klo 17.00 asti.

Liikenne ohjataan tielle 12 Kangasalan suuntaan. Kiertotie Ruutanan kautta tai tietä 58 Orivedelle.

Sisä-Suomen poliisi on kertonut Twitterissä, että kyseessä on henkilöauton ja kuorma-auton yhteentörmäys.

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>