Päivän haastattelu

Liiga avasi suunnitelmaa kevään pudotuspelien ohjelmasta

today3.4.2021

Background
share close
Kuva: liiga.fi

Poikkeuksellinen kausi kotoisessa jääkiekon Liigassa lähestyy huipennustaan, sillä runkosarjan päätöskierros pelataan tiistaina 13. huhtikuuta. Nyt myöskin suunnitelmat liigan pudotuspelien suhteen alkavat hahmottua. Ensimmäinen kierros on tarkoitus aloittaa 15. huhtikuuta eli kaksi päivää runkosarjan päättymisen jälkeen. Pudotuspelien avauskierroksella kohtaavat joukkueet runkosarjan sijoilta 7–10 ja avauskierroksen pelijärjestelmää tiivistetään aiemmasta. Otteluparien jatkaja selviää CHL:n playoffs-otteluista tutulla järjestelmällä eli kahdessa ottelussa ja ratkaisevana kriteerinä on kahden ottelun maaliero. Myös kahdeksan parhaan joukkueen puolivälierissä pelataan normaalia tiiviimmällä järjestelmällä.

Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kertoi SUN Radion haastattelussa pudotuspelien suunnitellusta ohjelmasta sekä mahdollisesta playoffs-otteluiden siirtämistä pelattavaksi samalle paikkakunnalle eli ns. kuplaolosuhteista.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%