Päivän haastattelu, Uutiset

Liiga avasi suunnitelmaa kevään pudotuspelien ohjelmasta

Liiga avasi suunnitelmaa kevään pudotuspelien ohjelmasta

Kuva: liiga.fi

Poikkeuksellinen kausi kotoisessa jääkiekon Liigassa lähestyy huipennustaan, sillä runkosarjan päätöskierros pelataan tiistaina 13. huhtikuuta. Nyt myöskin suunnitelmat liigan pudotuspelien suhteen alkavat hahmottua. Ensimmäinen kierros on tarkoitus aloittaa 15. huhtikuuta eli kaksi päivää runkosarjan päättymisen jälkeen. Pudotuspelien avauskierroksella kohtaavat joukkueet runkosarjan sijoilta 7–10 ja avauskierroksen pelijärjestelmää tiivistetään aiemmasta. Otteluparien jatkaja selviää CHL:n playoffs-otteluista tutulla järjestelmällä eli kahdessa ottelussa ja ratkaisevana kriteerinä on kahden ottelun maaliero. Myös kahdeksan parhaan joukkueen puolivälierissä pelataan normaalia tiiviimmällä järjestelmällä.

Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kertoi SUN Radion haastattelussa pudotuspelien suunnitellusta ohjelmasta sekä mahdollisesta playoffs-otteluiden siirtämistä pelattavaksi samalle paikkakunnalle eli ns. kuplaolosuhteista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>