Uutiset

Poliisilla on Valtatie 9:n kuolonkolarin syystä alustava käsitys

Poliisilla on Valtatie 9:n kuolonkolarin syystä alustava käsitys

Kiirastorstaina Valtatie 9:llä sattuneen liikenneonnettomuuden tapahtumat ovat tarkentuneet poliisin tutkimuksien myötä. Onnettomuudessa törmäsivät kuorma-auto ja henkilöauto Tampereen Olkahisten kohdalla, Tarastenjärven liittymän ja Kaitavedentien liittymän välillä, hieman ennen kolmea iltapäivällä. Törmäys tapahtui Tampereen suunnasta tulleen henkilöauton käyttämällä kaistalla, kun Jyväskylän suunnasta tullut raskas ajoneuvo oli ajautunut vastaantulijoiden kaistalle. Tutkinnanjohtajana toimivan rikoskomisario Jani Ortamalan mukaan onnettomuuteen johtaneet tapahtumat ovat alkaneet myös selvitä.

– Siinä on alustavien tietojen mukaan kuorma-auton eturengas on rikkoutunut ja siitä syystä on aiheutunut vastaantulijoiden kaistalle ajautuminen, kertoo Ortamala.

Henkilöautossa oli onnettomuushetkellä neljä henkilöä. Onnettomuudessa menehtyi heistä kaksi henkilö, yksi aikuinen sekä alle kouluikäinen lapsi. Kaksi muuta henkilöä ovat tällä hetkellä sairaalahoidossa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>