Uutiset

Nokian KrP:lle seurahistorian toinen pronssi, Classicille ensimmäinen kiinnitys mestaruuteen

Nokian KrP:lle seurahistorian toinen pronssi, Classicille ensimmäinen kiinnitys mestaruuteen

Nokian KrP kaatoi Turun Palloseuran salibandyn F-liigan pronssiottelussa maalein 5 - 3 ja saavutti näin seurahistoriansa toisen mitalin. Edellistä mitalia, sekin pronssista, seura juhli keväällä 2018.

Pronssiottelu oli sangen tasainen ja se ratkesi vasta päätöserässä. Reilut viisi minuuttia ennen loppusummeria Mikko Laakso vei KrP:n 4 - 3 -johtoon illan toisella osumallaan. Kun Joona Rantala osui vielä tyhjään maaliin kotijoukkueen hakiessa tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla, varmistui KrP:n pronssimitali.

F-Liigan loppuottelusarja alkoi myös eilen. Avausfinaalin vei näytöstyyliin nimiinsä Tampereen Classic, kun Espoon Oilers kaatui peräti lukemin 9 - 1. Ottelun hahmo oli hurjassa iskussa oleva Sami Johansson, joka viimeisteli itse kolme osumaa ja antoi vielä kolme maalisyöttöäkin. Johanssonin maalisaldo kevään pudotuspeleissä on jo 24, mikä on uusi liigaennätys. Myös Johanssonin yhteispistemäärä 24 + 15 = 39 on uusi salibandyliigan yhden play off -kevään ennätys.

Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 1 - 0, kun mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa. Seuraavaksi Oilers ja Classic kohtaavat Espoossa torstaina.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>