Uutiset

Rattijuoppo törmäsi jalankulkijaan Mäntässä

Rattijuoppo törmäsi jalankulkijaan Mäntässä

Mäntässä sattui liikenneonnettomuus varhain sunnuntaina 4. huhtikuuta. Poliisi sai yöllä kahden aikaan hälytyksen Erämiehentiellä, missä selvisi, että kaksi henkilöä olivat olleet kävelemässä Erämiehentiellä, kun takaapäin ajanut ajoneuvo oli törmännyt toiseen jalankulkijaan. Jalankulkija oli paiskautunut ajoneuvon konepellin ja tuulilasin kautta auton yli ja jäänyt maahan makaamaan. Toinen jalankulkijoista oli ennättänyt hypätä tien sivuun. Törmäyksen jälkeen ajoneuvo oli jatkanut matkaansa. Törmäyksessä vakavasti loukkaantunut jalankulkija toimitettiin sairaalahoitoon.

Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni liikenneonnettomuuden takia ja hänen osuuttaan tapahtumiin selvitetään. Kiinniotetun epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään vammantuottamiseen, moottorikulkuneuvon käyttörikokseen, huumausainerikokseen ja näpistykseen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>