viikon artisti

Esa Eloranta: punkkarista Amerikan rokkariksi ja iskelmänikkariksi

Esa Eloranta: punkkarista Amerikan rokkariksi ja iskelmänikkariksi

Viikon Artisti Esa Eloranta tunnetaan takavuosilta mm. Garbo-yhtyeen laulajana ja biisinikkarina. Sävellyksiä syntyy tiuhaan tahtiin paitsi miehen omaan soolotuotantoon, myös muille artisteille. Elorannan tuotoksia ovat vuosien varrella levyttäneet mm. Pate Mustajärvi, Kari Tapio, Matti Esko ja Jorma Kääriäinen.

Ensimmäiset kappaleensa jo 12-vuotiaana kirjoittanut lauluntekijä kertoi haastattelussa muun muassa omasta musiikkitaustastaan, joka on kulkenut Hurriganes-intoilusta punkin kautta Bruce Springsteen- ja Tom Petty -henkiseen Amerikan rokkiin.

Viikon Artisti kuullaan SUN Radiossa torstaisin klo 10 ja sunnuntaisin klo 14.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>